
ه گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، کارشناس حوزه صنایع دریایی و بندری گفت : صادرات مجدد کالا در بندر چابهار منجر به ایجاد اشتغال پایدار برای بندرنشینان ، توسعه بندر و رونق صنعت حمل و نقل دریایی می شود .
عبدالکریم رزازان در خصوص ظرفیت و پتانسیل منطقه آزاد چابهار در جهت صادرات مجدد کالا ، گفت : یکی از شاخصهای مهم اقتصادی در افزایش تولید ناخالص داخلی صادرات است ، ولی صادرات مجدد کالا در فضای کسبوکار بینالمللی از اهمیت بیشتری برخوردار شده است .
۴٠ کشور جهان در صادرات مجدد کالا سودهای میلیارد دلاری عایدشان میشود
وی با بیان اینکه خیلی از کشورها به سمت صادرات مجدد کالا حرکت کرده اند ، اظهار داشت : کشورها با استفاده از این ظرفیت توانستهاند سالانه میلیاردها دلار درآمد کسب کنند . طبق آخرین آمارها بیش از ۴۰ کشور جهان به امر صادرات مجدد کالا می پردازند . هدف از تشکیل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به عنوان بنادر نسل سوم انجام صادرات مجدد کالا بوده است ، بنابراین توسعه صادرات مجدد کالا در بندر چابهار بسیار ضرورت دارد چرا که درآمد ارزی حاصل از صادرات مجدد کالا ، بیش از درآمد ارزی حاصل از صادرات ملی است.
صادرات مجدد ، درآمد ارزی برای کشور ایجاد میکند
رزازان اذعان داشت : صادرات مجدد کالا در بندر شهید بهشتی چابهار باعث ایجاد اشتغال پایدار برای بندرنشینان ، توسعه بندر و رونق صنعت حمل و نقل دریایی ، افزایش تولید ناخالص داخلی و افزایش درآمد ارزی ، می شود .
وی تاکید کرد : حمایت جدی مسئولان و توجه سرمایه گذاران بخش خصوصی از صادرات مجدد کالا در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بسیار ضرورت دارد .